subsidies & financiering

Voor het ontwikkelen van mens en organisatie zijn vaak uiteenlopende subsidies en regelingen mogelijk. BK6 is hiermee bekend en adviseert over de manier van aanvragen, administratieve vereisten en de wijze van implementeren binnen organisaties. BK6 is gesprekspartner voor subsidiegebruikers, administrateurs, subsidieverstrekkers, accountants en beleidsmakers. BK6 verzorgt ook projectadministraties en het beheer van subsidiemiddelen.

Voorbeelden van subsidies:

 • Europese subsidies/ESF
  BK6 adviseert opdrachtgevers bij de aanvraag, projectadministratie, projectrealisatie en einddeclaratie van verschillende ESF-subsidies, met name voor duurzame inzetbaarheid.
 • Nationale en regionale subsidies
  In (Noord-)Nederland zijn verschillende subsidies beschikbaar voor o.a. duurzame inzetbaarheid, opleidingsbeleid, intern opleiden en HRM.
 • Branchesubsidies
  Voor scholingsactiviteiten kunnen organisaties in veel gevallen subsidie aanvragen bij hun branche-opleidingsfonds. BK6 adviseert organisaties hierbij en zorgt voor een optimaal gebruik van de subsidies, regelingen en projecten die door branche-opleidingsfondsen worden aangeboden.
 • Subsidieregeling praktijkleren
  De Subsidieregeling Praktijkleren is bedoeld voor onder meer diplomagerichte BBL-opleidingen. Een belangrijke voorwaarde is dat aanvragers beschikken over een administratie met o.a. een (praktijkleer)overeenkomst, aanwezigheidsregistraties en een administratie waaruit blijkt dat de praktijkbegeleiding heeft plaatsgevonden.
 • Projectsubsidies
  Voor uiteenlopende projecten verzorgt BK6 het projectplan, de projectuitvoering en de (co)financiering door middel van subsidies. De aanvraag, het beheer en de verantwoording van de subsidies en financiële middelen zijn in goede handen bij BK6.

 

contact