Nieuws overzicht

Training gespreksvoering: haal meer uit de gesprekken met je medewerkers

Onderzoeken tonen aan dat medewerkers een goed gesprek met hun leidinggevende erg waarderen. Niet elk functioneringsgesprek is een 'goed gesprek'. In de training ‘gespreksvoering’ geven we praktische tips en oefeningen om meer uit een goed gesprek te halen, zowel voor de medewerkers als leidinggevende. Het is dan een middel om medewerkerstevredenheid te vergroten, en wie wil dat nu niet?

Lees verder ...

Bouw aan de toekomst

In de technische installatiebranche zijn zo enorm veel uitdagingen op technisch en organisatorisch vlak, dat de mensen die het moeten realiseren wel eens ondersneeuwen. BK6 heeft daarom voor Wij Techniek een universeel programma en (web)portaal ontwikkeld om gestructureerd te werken aan ontwikkelcultuur, sociale innovatie en duurzame inzetbaarheid binnen de technische installatiesector: Bouw aan de toekomst. Het doel hiervan is het creëren van wendbare organisaties en weerbare werknemers.

Lees verder ...

P&O-netwerk

Voor P&O-ers van kleine en middelgrote technische bedrijven is Bram Keuning van BK6 gespreksleider en/of gastspreker in verschillende P&O-netwerken. In zo'n netwerk kunnen P&O-ers kennis en ervaring uitwisselen, maar vooral ook van elkaar, de gastsprekers en de gespreksleider informatie vergaren over hun vakgebied. Denk dan aan verzuim, scholingsplanning, wet- en regelgeving, werving & selectie, aannemen en ontslaan van personeel, registratie van persoonsgegevens, inhuur van derden en zzp-ers, etc. De deelnemers bepalen zelf de thema's en van oktober t/m mei worden deze in zes bijeenkomsten behandeld.

Lees verder ...